skoljobb.se

Förskollärare till Tuvans förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-19

Ansök nu

Förskollärare till Tuvans förskola

Arbetsuppgifter

Du är en förskollärare som utgår från barnens intressen, erfarenheter, behov och åsikter. Du har en förmåga att motivera och inspirera barnen genom att skapa sammanhang och lärmiljöer där deras nyfikenhet och lust att lära väcks. Genom att ta tillvara på barnens intressen får du dem att känna att de har inflytande över och delaktighet i sitt eget lärande. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra och du tar ansvar för både dina egna och gemensamma arbetsuppgifter. Du planerar, följer upp, dokumenterar systematiskt, analyserar och utvärderar verksamheten kontinuerligt så att den utvecklas i enlighet med läroplanens mål och förskolans styrdokument. Du är en stabil och trygg person med förmågan att skapa förtroende hos omgivningen. Du kan arbeta självständigt, är tydlig, handlingskraftig, lyhörd och kan anpassa dig efter barnens behov. Du arbetar lugnt och systematiskt med lågaffektivt bemötande samt har ett positivt och inkluderande förhållningssätt. Du anställs på förskolan vilket innebär att du i framtiden kan komma att arbeta på en annan avdelning.

Kvalifikationer

Nu har du chansen att få vara en del av Tuvans förskola! Vi söker förskollärare som vill arbeta för ett helhetstänk för förskolan och för hela vårt förskoleområde. Vi vill att du är med och påverkar positiva förändringar gällande arbetslag, miljöer och arbetssätt. Du är nyfiken, vill lära och prova nytt och blir på så vis positivt utmanad av att spegla just din verksamhet mot styrdokument och vetenskapliga grunder. Du inspireras, utmanar och utmanas av kollegiala samtal där syftet är att reflektion och analys leder till nya perspektiv. Tuvans förskola har ett starkt fokus på samarbete och kollegialt lärande. I Trönninge verksamhetsområde tror vi på att kollegor lära av varandra och att den unika förskolan skapas av pedagoger och rektor gemensamt! Intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Alexandra Johansson Trubarac
Telefon:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Therese Ekström
Telefon: 072-974 41 89

Ansökan

Referensnummer: C33504 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-12-19

Dela detta jobb

Förskollärare till Tuvans förskola

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning