skoljobb.se

logo

Förskollärare till Törås förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-18

Ansök nu

Förskollärare till Törås förskola

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.
I Anderstorp ligger Törås förskola som består av  fem avdelningar. 3 småbarns avdelningar år 1-3 och 2 syskonavdelningar år 3-5. Förskolan har ett temainriktat arbetssätt där barnens lärande blir mångsidigt och sammanhängande. Miljön på förskolan utformas så att den främjar barns inflytande och intresse. Vi söker en förskollärare till en småbarns avdelning. Förskolan får lunch som tillagas i skolans kök i samma byggnad. Arbetsplatsen präglas av samarbete i ett väl fungerande arbetslag och ett gott kollegialt stöd. Modern teknik är ett stort inslag i arbetsmiljön hos barn och pedagoger.

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att du tillsammans med arbetslaget driver och utvecklar det pedagogiska arbetet mot läroplanens mål. Arbetet fokuseras just nu på barns språkutveckling, matematik och främjande undervisningsmiljöer.  

Kvalifikationer

Förskollärare
Vi söker dig som:

  • har ett stort intresse och engagemang för barns utveckling och lärande genom att ta ansvar för och driva verksamheten framåt. 

  • är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra, samt har en stor portion glädje i arbetet.  

  • har tidigare erfarenhet av pedagogisk dokumentation, visuellt stöd och tecken som stöd.  

Grunden för uppdrag och arbete som medarbetare i Gislaveds kommun bygger på ansvar, delaktighet,  förhållningssätt och bemötande.  Detta innebär att du bemöter barn, föräldrar och kollegor på ett professionellt, vänligt och respektfullt sätt. Vi ser ett respektfullt bemötande som en förutsättning för att utveckla mångfald, goda relationer och en god dialog. Du bidrar till en god anda och är stolt över det vi gör i verksamheten. Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med våra värderingar.
Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Förskollärare till Törås förskola

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen