skoljobb.se

Förskollärare till Mörbylånga kommun

Regioner
Utgår

2022-05-26

Ansök nu

Förskollärare till Mörbylånga kommun

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vår kommun har under flera år satsat på en trygg och likvärdig skolgång för våra barn och elever. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. I samarbete med hemmen ska förskolan främja barnens utveckling till aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande människor och samhällsmedborgare. Förskolan ska spegla de värden och rättigheter som uttrycks i barnkonventionen och utgår från barnets bästa. Vi vill att varje barn ska få en känsla för Ölands historia, natur och kultur och därmed stolthet över sin uppväxt.

Vi söker nu förskollärare till flera av våra förskolor i Mörbylånga kommun som vi i dialog med dig ser vilket som passar just dig. Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med övriga i arbetslaget. Du utvecklar och utformar den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag.

Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget för att skapa en trygg, lärorik och rolig miljö för barnen. Vi utgår från varje barns förmåga att utvecklas där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra.

Kvalifikationer

Du som söker har förskollärarexamen.
Utöver de akademiska kraven ser vi också dina personliga egenskaper som mycket viktiga.
• Du delar vår vision om att varje barn ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag.
• Du har ett genuint intresse för människor och ser värdet i att alla människor är olika.
• Du har förmågan att utgå från varje barns behov.
• Du är en god förebild samt är initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet.
• Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med barnen, föräldrarna och dina kollegor.
• Du uppskattar att tillsammans med kollegor ständigt planera, utvärdera och utveckla verksamheten.

Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss. Du tänker nytt och bidrar till att barn, kollegor och verksamheten utvecklas.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Urval och intervjuer sker under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Augusti 2022 eller enligt överenskommelse.

Referensnummer: C87355

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Förskollärare till Mörbylånga kommun

Mörbylånga kommun