skoljobb.se

Förskollärare till förskolan Äppellunden i Hallsberg

Regioner
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Förskollärare till förskolan Äppellunden i Hallsberg

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Vill du vara med och forma utbildningen på vår nybyggda förskola? På förskolan kommer du att driva utvecklingen tillsammans med många andra förskollärare!

Om arbetsplatsen:

Idag arbetar 28 pedagoger på förskolan varav 25 förskollärare. Förskolan har plats för 140–10 barn och vi har lyckats skapa en organisation där vi kan hålla ”det lilla i det stora”. Förskolans utformning ger goda möjligheter att arbeta i mindre enheter för att stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Hos oss ska alla barn få erfara den tillfredsställelse det ger att göra framsteg, övervinna svårigheter och få uppleva sig vara en tillgång i gruppen.

Ett projektinriktat arbetssätt med pedagogiskdokumentation som kompass ser vi som framgångsfaktor för alla barns utveckling och lärande. Vi arbetar för likvärdig utbildning, oavsett förskola eller avdelning alla barn ska få en kvalitativ utbildning med barnets bästa som utgångspunkt. Vi ser digitaliseringen i förskolan som ett verktyg som både förenklar och förbättrar vår verksamhet. Vi arbetar för att barnen i första hand ska vara producenter istället för konsumenter av digitala verktyg.

Som förskollärare i Hallsberg får du 8 timmars reflektionstid per arbetslag/vecka som fördelas enskilt och i arbetslaget. Vi är måna om att pedagogerna får kompetensutveckling/fortbildning, det kan bl.a. ske genom kollegialt lärande, föreläsningar och nätverksträffar, samt fyra kompetensutvecklingsdagar per läsår.    Du får självklart arbetskläder för inne-/utomhusbruk och egen iPad samt friskvårdsbidrag via Actiway och möjlighet till förmånscykel och personalbil.

Vill du veta mer om förskolan Äppellunden klicka på länken för att se en film om förskolan (LÄNK)

Vi söker dig som:

• är engagerad, har ett positivt förhållningssätt och tar vara på barnens tankar och idéer för att skapa lekfulla, stimulerande och utmanande undervisningsmiljöer
• ser den pedagogiska dokumentationen som ett viktigt verktyg
• ger barnen goda förutsättningar för att växa och utvecklas till kreativa och trygga individer.
• har förmågan att möta varje barn som den unika individ han eller hon är.
• är en del av verksamheten som bidrar till att den utvecklas i rätt riktning samt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Kvalifikationer:

• utbildad förskollärare/lärare mot yngre år
• väl förtrogen med förskolans läroplan (Lpfö 2018), skollag och övriga uppdrag.
• kan dokumentera, reflektera och analysera och följa barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt och är intresserad av att använda digitala medel som ett verktyg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde sker hösten-2022.

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Sista ansökningsdag är 2022-05-31. Vänligen bifoga din förskollärarlegitimation direkt i ansökan.

Känns detta spännande? Tveka inte utan sök tjänsten redan idag!

Vi undanber oss alla kontakter gällande annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner

Jessica Bengtsson

Rektor förskola

070-269 18 75

jessica.bengtsson@edu.hallsberg.se

Helena Finnman

Rektor

0582-685004

helena.finnman@edu.hallsberg.se

Dela detta jobb

Förskollärare till förskolan Äppellunden i Hallsberg

Hallsbergs kommun