skoljobb.se

logga

Förskollärare Raoul Wallenbergförskolan Bromma

Regioner
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Förskollärare Raoul Wallenbergförskolan Bromma

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

RWS består idag av nio förskolor och fem grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Sigtuna, Skokloster, Skövde, Solna och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

Raoul Wallenbergförskolan Bromma ligger i Beckombergaområdet och har närhet till natur och parker som vi gärna besöker för att utforska vår närmiljö tillsammans med barnen. Förskolan består av sju avdelningar som är indelade efter ålder. Två avdelningar är renodlade uteavdelningar. Vi har som profil hälsa och utomhuspedagogik. Vi vill erbjuda barnen möjlighet att upptäcka och lära tillsammans genom bl.a. olika skapande uttrycksformer. Vår förskola vill ge barnen lust att lära och en positiv upplevelse till naturen. Vi jobbar även för att stimulera till språk genom sång, dans och drama. För oss är trygghet och tillit en grund för ett livslångt lärande.

Vi söker nu en engagerad och hängiven förskollärare som drivs av viljan att göra positiv skillnad och som vill utveckla förskolan mot ökad kvalité.

Vem är du?

Vi söker en erfaren driven förskollärare med förskollärarlegitimation. Du är trygg i din yrkesroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du har förmågan att möta barnen individuellt och sprida en positiv atmosfär. Du skapar förtroendefulla relationer med barn och föräldrar, arbetar självständigt och har ett gott ledarskap i din yrkesroll. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt.

Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets värdegrund. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, föräldrar samt kollegor. Goda kunskaper i engelska och IKT är meriterande. Vi arbetar med Tyra–appen och utvecklar vår IKT arbete nu.

Vi söker dig som vill vara med och starta upp en avdelning för yngre barn tillsammans med en barnskötare.

Vi erbjuder dig:

·         Friskvårdsbidrag

·         Fyra planerings/utvärderingsdagar per år

·         Fria, pedagogiska luncher

·         En närvarande förskoleledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål

Tjänsten som förskollärare är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders inledande provanställning. Tillträde 8 augusti 2022.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstiden är slut. Sista ansökningsdag är den 31 maj december 2022.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta rektor Thomas Nilsson, 079-0735830, thomas.nilsson@raoulwallenbergskolan.se 

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Dela detta jobb

logga
Förskollärare Raoul Wallenbergförskolan Bromma

Raoul Wallenbergskolorna AB