skoljobb.se

Förskollärare med arbetslagsledaransvar

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2021-10-08

Ansök nu

Förskollärare med arbetslagsledaransvar

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Haninge kommun startade 2015 det övergripande projektet "Bygga drömvär(l)den" i samarbete med Reggio Emilia Institutet. Ett projekt där värden som hållbar utveckling, den moderna barndomen, demokrati och solidaritet, kreativitet, fantasi och att våga drömma samt att bli en del av det nya Haninge som växer fram är områden som ligger i fokus.

Ditt uppdrag 

Förskollärare med arbetslagsledaruppdrag till förskolan Vendelsögård

Är du den förskollärare vi söker till ett spännande arbete på förskolan Vendelsö Gård? Vi söker dig med intresse av att vidareutveckla vår förskola tillsammans med positiv och kunniga pedagoger i en fantastisk miljö. I Vendelsö Västra förskoleområde utgår vi från förskolans läroplan och låter oss inspireras av Reggio Emilias barn- och kunskapssyn. 

Som förskollärare med arbetslagsledaruppdrag kommer du att arbeta ca 5 timmar i veckan som arbetslagsledare och resterande tid som förskollärare i barngrupp.

Du kommer att ingå i förskoleområdets strategigrupp tillsammans med övriga arbetslagledare, rektor och biträdande rektorer. Gruppens främsta uppdrag är att driva enhetens utveckling framåt, att säkerställa uppdraget, att skapa goda arbetsmiljöer samt att samverka och samordna så att en samsyn och helhetssyn kommer till stånd för området.

Dina kvalifikationer

Du är utbildad och legitimerad förskollärare.

Din kompetens

Vi söker dig/ er som:

har god ledarskapserfarenheter, samarbetsförmåga, är nyfiken och kreativ för att utveckla lärandet med barn och kollegor. Är kommunikativ, kan utrycka dig väl i tal och skrift och är väl förtrogen med IKT. Har teoretisk och praktisk erfarenhet av ett utforskande och projekterande arbetssätt samt erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation. 

Vi erbjuder dig

Kompetensutveckling internt och externt 

Pedagogiska nätverk

Nära avstånd till lekparker och natur vilket ger många möjligheter att utnyttja den pedagogiska lärmiljön utomhus.

Arbetskläder

Friskvårds bidrag och semesterväxling

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Individuell lön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/481

Kontakt: Susanne Nilsson
08-606 70 00

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-09-07

Sista ansökningsdag:
2021-10-08

Dela detta jobb

Förskollärare med arbetslagsledaransvar

Haninge kommun