skoljobb.se

Förskollärare i förskoleklass, Vikariat

Ansök nu

Förskollärare i förskoleklass, Vikariat

Förskollärare i förskoleklass, Vikariat VT -20

Är du utbildad för att arbeta i förskoleklass/mot de yngre skolåldrarna?

Drivs du av att utveckla barns nyfikenhet och vilja att lyckas?

Är du kreativ och tycker om att arbeta i en omväxlande och stimulerande miljö tillsammans med vetgiriga förskoleklasselever?

Har du erfarenhet av att arbeta i förskoleklass?

Helenelundsskolan är en F-9 skola, belägen mitt i södra Sollentuna med nära till goda kommunikationer. Vi vill att våra elever ska utmanas i sitt lärande under sin tid hos oss för att sedan lämna skolan som starka ansvarstagande och vetgiriga individer redo för nya utmaningar i livet med en tilltro till sina egna förmågor. Vi arbetar för att elever och personal ska ha lust att pröva, rätt att göra misstag och mod att försöka igen.

Vi har fyra grupper i förskoleklass. I varje grupp är det 21 elever och två förskollärare. Som pedagog ansvarar man för undervisningen under elevens hela dag. 

På Helenelundsskolan landar du mjukt bland erfarna och utvecklings intresserade förskollärarkollegor som gärna hjälper och stöttar när så behövs.

Tjänsten är tidsbegränsad semestertjänst på 100%. 

Vi tar endast emot ansökningar via länk.

Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt rekryterings- och annonseringshjälp.

 

Välkommen med din ansökan!

Maria Flemström, Biträdande rektor

Helenelundsskolan, Sollentuna

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!

Dela detta jobb

Förskollärare i förskoleklass, Vikariat

Sollentuna kommun