skoljobb.se

Förskollärare förskolan Bärnstenen

Regioner
Utgår

2022-05-23

Ansök nu

Förskollärare förskolan Bärnstenen

Om arbetsplatsen

Förskolan Bärnstenen är vår nybyggda förskola i Färjestaden som startade i augusti 2020. Förskolan ligger på hållbar plats med naturen som granne. Vi gjort medvetna val i våra inköp och utformningen av lokalerna. Regnvatten samlas upp i en behållare under mark som barnen sedan kan använda och grillhydda finns i skogen är några delar som finns att tillgå. Lokalerna främjar för samarbete, och vi arbetar i tre pararbetslag där vi hjälps åt och tar ett gemensamt ansvar för barnen. Samarbete, lyhördhet och flexibilitet är viktigt.

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vår kommun har under flera år satsat på en trygg och likvärdig skolgång för våra barn och elever. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Vi satsar på kompetensutveckling inom förskolan som inriktas på utveckling av undervisningen i språk- och kommunikation, digitala verktyg och arbetet med att utveckla lärmiljön till att passa alla barn.
Vi söker i denna annons förskollärare till Bärnstenens förskola i Mörbylånga kommun. Välkommen att söka tjänst hos oss!

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med övriga i arbetslaget. Du utvecklar och utformar den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag. Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget och andra kollegor på förskolan för att skapa en trygg, lärorik och rolig miljö för barnen. Du får gärna ha kunskap i digitala verktyg och/eller teckenspråk. Vi utgår från varje barns förmåga att utvecklas där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra.

Kvalifikationer

Du som söker har förskollärarexamen och legitimation.
Utöver de akademiska kraven ser vi också dina personliga egenskaper som mycket viktiga.
-Du delar vår vision om att varje barn ska ges
möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag.
-Du har ett genuint intresse för människor
och ser värdet i att alla människor är olika.
-Du har förmågan att utgå från varje barns
behov.
-Du är en god förebild samt är initiativrik och
drivande i det pedagogiska arbetet.
-Du är bra på att samarbeta, skapa goda
relationer, flexibel, positiv och är tydlig i din
dialog med barnen, föräldrarna och dina
kollegor.
-Du uppskattar att tillsammans med kollegor
ständigt förbättra verksamheten.

Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss. Du tänker nytt och bidrar till att barn, kollegor och verksamheten utvecklas. För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

2022-08-01 eller enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Referensnummer: C87339

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Förskollärare förskolan Bärnstenen

Mörbylånga kommun