skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-16

Ansök nu

Förskollärare

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje.  

Välkommen till oss!
Tenhults förskoleområde har sex enheter. Vi har byggt 5 nya förskolor i Tenhult. Vi har också en ny förskola i Ödestugu. Alla enheter har nära till skog och natur. Vi arbetar med Hållbar framtid. Vi är mycket ute i naturen och utforskar tillsammans, barn och pedagoger. Vi arbetar mycket med digital teknik. Att komma till Tenhult tar inte så lång tid du kan ta tåget och bussen det tar 13 minuter från Jönköping.

Ditt nya jobb
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument. Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnen för fortsatt utbildning. Arbetslaget fördelar förekommande arbetsuppgifter inom laget och utifrån respektive profession. Planering, uppföljning och utvärdering sker utifrån intentionerna i förskolans styrdokument. Med utgångspunkt i arbetslagets pedagogiska dokumentation, genomförs ett systematiskt kvalitetsarbete. Du får belöning för det arbete du gör i mötet med barnen. Du får se glädjen och skratten och får vara en del av barnens utveckling. du bidrar till att barnen får en trygg och rolig vardag.

Din kompetens
Legitimerad förskollärare. Du kan även använda dina intressen t.ex. musik, sång och skapande. Du bör ha god kunskap i IKT. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som Förskollärare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer? Kontakta oss
Sinikka Sandberg  Rektor 036-103035   
Jenny Holmgren Biträdande Rektor 036–103483.
Anneli Johansson Lärarförbundet 036-103164
Barbro Smedberg Lärarförbundet 036-103072

Välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärglädje!

Dela detta jobb

Förskollärare

Jönköpings kommun