skoljobb.se

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Salems kommun erbjuder ca 100 st feriearbeten till dig som är folkbokförd i kommunen och går i grundskolans årskurs 9, årskurs 1 eller 2 på gymnasiet.

Du som tidigare år har haft turen att få feriearbete inom Salems kommun har inte möjligheten att få det igen.

Arbetsuppgifterna finns bland annat inom äldreomsorgen, förskolorna m fl. För arbete inom barnomsorg krävs utdrag från belastningsregistret.

Tillsättning av feriearbete sker genom lottning och viss prioritering. Du kommer att få en arbetsplats tilldelad dig och det är inte säkert att den platsen är inom det arbetsområde du önskat.

Du får jobba max 90 timmar under max en treveckorsperiod under sommaren. 

Perioder för feriearbete:

1. 15 juni - 3 juli

2. 6 juli - 24 juli

3. 27 juli - 14 aug

Ange önskad period i din ansökan. Vi försöker i första hand tillgodose din önskan och du kommer att bli tilldelad en period, enligt lottning, som inte går att ändra.

Timlönen var 2019 följande:

Avslutat Årskurs 9                          68 kr/timme (2019 års nivå)

Avslutat första året på gymnasiet    73 kr/timme (2019 års nivå)

Avslutat andra året på gymnasiet    81 kr/timme (2019 års nivå)

Ersättningen inkluderar semesterersättning.

Du kommer att få svar på din ansökan, via den mailadress du uppgivit, senast 10/4 om du får feriearbete eller inte.

Ansökan

CV eller personligt brev behövs inte skrivas men systemet kräver att du bifogar ett tomt dokument där.

Sista ansökningsdag: 2020-02-29

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Karin Nordenmalm

Enhetschef

070 783 62 68

karin.nordenmalm@salem.se

Anders Bogefors

Ansvarig för Feriearbete

08-532 599 65

anders.bogefors@salem.se