skoljobb.se

Extra personal till Köpings fritidsgård och skejthall

Företag Köpings kommun
Regioner
Utgår

2020-08-18

Ansök nu

Extra personal till Köpings fritidsgård och skejthall

Fritidsledare

Kommun: Köping

Korta fakta om jobbet

Varaktighet:

Anställningsform: Behovs- eller timanställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om jobbet

Vill du arbeta extra på kvällar och helger i vår ungdomsverksamhet på bl.a. fritidsgården Kuggen, i vår skejthall eller vid olika arrangemang?

 

I Köpings kommun prioriterar man barn och unga. I dag bor det ca 3000 barn och ungdomar i åldrarna 10 - 19 år i kommunen. Vår uppgift är att stödja ungdomarna i Köping så att de ser, och tar till vara, sina möjligheter till utveckling och påverkan av sina liv. Det gör vi genom många förebyggande och främjande aktiviteter till exempel i skolan, på fritidsgårdar, i föreningsliv och genom ungdomsinflytande mm. Alla förvaltningar deltar aktivt för våra barn och ungdomars bästa.

 

Barn och ungdomsenheten söker nu extra personal till fritidsgård, skejthall och vid arrangemang, som kan jobba på kvällar och helger. Vi ser gärna att du har fritidsledarutbildning eller annan lämplig utbildning men det är inget krav. Vi vill att du sedan innan har erfarenhet från arbete med barn och ungdomar. Du ska kunna ta rollen som fritidsledare och vara intresserad av att göra skillnad för barn och unga. Det är meriterande om du har erfarenhet som ledare inom föreningslivet.

 

För att lyckas i rollen letar vi efter dig som är samarbetsvillig och kan vara en stabil person med goda värderingar. Att prata inför större grupper eller leda mindre grupper tycker du inte är något problem. Har du dessutom något intresse som kan vara till nytta för verksamheten, ser vi det som en tillgång. Beskriv gärna dina intressen i din ansökan.

 

Vi kommer i den här rekryteringen att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten då du kommer att ha en viktig roll som vuxenförebild för våra ungdomar i Köpings kommun.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Har du frågor?

Varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Pernilla Einan 0221-256 51.

 

Om anställningen

Behovsanställning där du går in extra intermittent utifrån när behov uppstår i verksamheten.

Timavlönad.

 

 

Vår kommun

Köping ligger i Västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

 

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

 

#jobbjustnu

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

BARNHEMSGATAN 2

73185 KÖPING

Arbetsgivaren

Köpings kommun

Se företagsprofil

http://www.koping.se/jobbahososs

Kontakt

  • Facklig representant Vision

    0221-251 30

  • Facklig representant Kommunal

    010-442 81 86

Dela detta jobb

Extra personal till Köpings fritidsgård och skejthall

Köpings kommun