skoljobb.se

Elitidrottstränare segling

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Elitidrottstränare segling

Om arbetsplatsen 

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. 

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen. 

Verksamhetsområdet gymnasium, vuxenutbildning, integration och arbetsmarknad har en varierande verksamhet som riktar sig till ungdomar och vuxna. Våra enheter präglas av god kvalité, närhet och att vi arbetar aktivt för att skapa trygga och berikande möten mellan människorna som finns i verksamheterna. Vårt mål är att våra studerande och deltagare ska lämna utbildningen rustade med möjligheten att välja sin framtid och stolt tänka tillbaka på sin studietid. 

Platengymnasiet har kunskap och bildning i fokus. Vi värnar om värden som mångkultur, entreprenörskap och hållbar utveckling. På skolan finns fem nationella program som inom sig har flera olika inriktningar: 
• Ekonomi 
• Humanistisk 
• Naturvetenskap 
• Samhällsvetenskap 
• Teknik

Vi har även Introduktionsprogram och tre profilinriktningar. För de som är intresserade av idrott finns det på skolan ett idrottsgymnasium som erbjuder eleverna möjlighet att kombinera studier med en satsning på sin idrott. Det finns både ett lokalt idrottsgymnasium och ett riksidrottsgymnasium för idrotterna segling och triathlon. Utöver idrott erbjuder vi även musik- och turismprofil för de elever som önskar fördjupa sig inom de ämnena. På skolan finns dessutom tre nationella program inom gymnasiesärskolan och ett individuellt program. 

Arbetsuppgifter 

Tillsammans med riksidrottsgymnasiets övriga tränare planera och genomföra seglingsträning samt teoretiska moment inom ramen för din specialidrott för elever som går på Riksidrottsgymnasium med inriktning segling vid Platengymnasiet. Eftersom elevernas totala studiesituation är viktig krävs också samarbete och kommunikation med övriga lärare som är inblandade i elevernas utbildning. Arbetstiden är varierande inte minst då verksamheten även styrs av tävlingar och lägeruppdrag under helger och lov. 

Kvalifikationer 

Du ska vara tydlig och klar i ditt ledarskap samt besitta mycket hög grad av samarbetsförmåga och social och kommunikativ kompetens. Du bör vara van vid flexibelt och självständigt arbete med stort ansvar. Vi ser gärna att du är idérik och innovativ och ser möjligheter i utvecklandet av framtidens elitseglare. Du bör ha bakgrund som elitseglare och tränarbakgrund på minst nationell nivå. Du ska ha lärarlegitimation och vi ser gärna att du har läst på idrottshögskolan eller motsvarande. För att kunna utföra arbetet förutsätts körkort B-behörighet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och kvalifikationer. Vi ser gärna kvinnliga sökande som komplement i vårt arbetslag. 

Erfarenhet krävs. 

Anställningens omfattning 
Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid 
Enligt överenskommelse 

Ansökan 
Ansök senast: 2020-01-31 
Referensnummer: B 399/19 

Anställning 
Antal annonserade arbetstillfällen: 1 

Kontakt 
Kontaktperson Fackliga företrädare 

Odd Levinsson Anette Sundqvist 
Rektor Lärarnas riksförbund 
0141-225857 
072-1411687 070-2710295 
odd.levinsson@motala.se 

Johanna Ehinger Wren 
Lärarförbundet 
0141-223368 

Övrigt 
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. 
Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se 
 

Dela detta jobb

Elitidrottstränare segling

Motala kommun