skoljobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi 1 elevassistent till årskurs 4-6.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som elevassistent. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, goda samarbetsförmåga, flexibilitet, förmåga att skapa goda relationer, positiva förhållningssätt samt ditt tålamod.

Du kommer att arbeta med en elev i behov av olika typer av stöd på mellanstadiet. Du handleder eleven i samråd med lärare och elevhälsan. Du bidrar till en trygg skolgång för eleven och arbetar nära skolans elevhälsoteam, lärare och vårdnadshavare.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan medarbetarna är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Lund är en grundskola med årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 450 elever. Skolan startade 2002 och ligger fint belägen i vackra Sankt Lars parken i södra Lund.

Kunskapsskolan erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Förmåga att kommunicera väl i tal och skrift är meriterande. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom området

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

___________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Tidsbegränsad/Visstid

70%

Tillträde 10 januari 2020

Kontaktpersoner

Rektor Åsa Klein, 0733-15 75 29

asa.klein@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 20 december 2019

Vi tillämpar löpande rekrytering

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Sankt Lars väg 19

222 70 Lund

Elevassistent till Kunskapsskolan Lund

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Dela detta jobb