skoljobb.se

Elevassistent med diabeteskompetens

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Elevassistent med diabeteskompetens

 

Arbetsplatsbeskrivning

Sundbyskolan är en trygg och familjär F-9 skola som är belägen i ett trivsamt villaområde i Sundby, Stockholm. Skolan är stor och påminner nästan om en egen liten by med en välfungerande organisation som skapar tydlighet med ett helhetsperspektiv på verksamheten. Skolan har ca. 850 elever och vi är ungefär 100 personer som arbetar här.

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara som assistent till en lågstadieelev med diabetes. Eleven behöver din hjälp med att regelbundet kontrollera blodsocker, hjälpa till med medicinering och med kosthållning. Eleven har en egenvårdsplan som ska följas. I din uppgift som assistent ingår att finnas nära eleven och uppmärksamma tecken på att elevens blodsocker inte är i balans. Vi värdesätter att du är engagerad, strukturerad och kommunikativ. Detta eftersom vi arbetar i team som förutsätter nära samarbete med elevens föräldrar, undervisande lärare och övrig personal.

Kvalifikationer

Du har en elevassistent- /barnskötarutbildning eller motsvarande.
Erfarenhet/kunskap om diabetes typ 1 och/eller liknande uppdrag är meriterande men inte ett krav. Vi sätter stort värde på din personliga kompetens och ditt engagemang och vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.


 

Dela detta jobb

Elevassistent med diabeteskompetens

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen