skoljobb.se

Elevassistent åk. 7-9 till Gläntanskolan

Regioner
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Elevassistent åk. 7-9 till Gläntanskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Gläntanskolan är en grundskola som är belägen i Ödåkra, i norra delen av Helsingborg. Det är enkelt att sig hit via allmänna kommunikationsmedel. Atmosfären på skolan, som består av ca 410 elever i F-9, präglas av härlig ambition och god kamratanda.
Skolan består av moderna lokaler anpassade för flexibel undervisning i ett expansivt område. Som ett resultat av Gläntanskolans ökande popularitet har skolan 2018 fått en ny tillbyggnad för fritidshemmet och f-3.
Sedan 2018 har vi en ny idrottshall belägen i närheten till skolan.

Du kommer vara med och utveckla våra ledord samarbete- trygghet- ansvar- relation- kunskap (STARK). Hos oss på Gläntanskolan växer du dig som elev S.T.A.R.K från förskoleklass tom åk 9. Vi söker därför nya hängivna medarbetare som vill vara med och utveckla morgondagens skola.

På Gläntanskolan har vi under året börjat utveckla vårt koncept som heter Stark på G. Stark på G handlar om att stärka elevernas fysiska och kreativa förmågor.
Efter mycket arbete har vi i tillsammans skapat förutsättningarna för tre nya spännande inriktningar: mediehus (poddar, videoklipp, artiklar i en digital skoltidning), fotboll för tjejer och killar samt programmering (ex. robotar, kretskort, spel). Skolan ska vara lustfylld och detta är vårt sätt att försöka bygga för det!

Länkar:
Facebooksida: https://www.facebook.com/Glantanskolan/
Instagram: https://www.instagram.com/glantanskolan/

ARBETSUPPGIFTER
Ibland behöver man utöka personalgruppen för att ge specifika elever en ökad trygghet under skoldagen.
Därför söker vi nu Dig som vill göra skillnad!

Vi vill att du har en förmåga att arbeta lösningsfokuserat med eleven i centrum. Det är viktigt att du är stabil, trygg och har lätt att samarbeta med övriga vuxna i verksamheten.
Du är van att bemöta olika människor och agera professionellt i enlighet med skolans värdegrund. Du har en god kommunikativ förmåga och har en mycket god förmåga att skapa relationer med både vuxna och ungdomar. Du har dessutom stort tålamod och är självgående.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med elever med ADHD och autism.
Som elevassistent arbetar du för att ge stöd för både enskilda elever och en grupp av elever.
- Du arbetar för elevens självständighet.
- Du ger pedagogiskt stöd på såväl individ- som på gruppnivå.
- Du arbetar aktivt med elevernas sociala träning.

Tjänsten är på 80%.

Välkommen med din ansökan!
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har initiativförmåga och ser snabbt vad som behövs i stunden.

Du som har erfarenhet av och/eller utbildning inom pedagogiskt arbete.

Du vill stödja och uppmuntra barn och gläds åt alla framsteg de gör. Du vill och har förmågan att lösa olika uppkomna situationer.

Eftersom vi jobbar i arbetslag krävs god samarbetsförmåga, flexibilitet och stresstålighet.
Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Elevassistent åk. 7-9 till Gläntanskolan

Helsingborgs Stad