skoljobb.se

logo

Elevassistent

Företag Höganäs kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-11-28

Ansök nu

Elevassistent

Tornlyckeskolan

Om arbetsplatsen

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i. Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker! Du vet, precis som vi, att lärandet är en livslång process som startar i tidig ålder. För att hjälpa hela barnet hela vägen, från förskoleålder till gymnasiet, arbetar utbildningsförvaltningen med att ge barnen tro på den framtid som kommer. Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa skolkommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Så, ligger pedagogik, barn och ungdomar dig varmt om hjärtat? Och, har du redan nu tankar om hur du kan arbeta för att göra Höganäs utbildningsverksamhet ännu bättre? Då är det här du ska vara!

Arbetsuppgifter

Elevassistent åt elever med särskilda behov. Du kommer stötta eleverna under skoldagen, både socialt och i elevens lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • har god förmåga att samarbeta och ett stort intresse i varje enskild elevs utveckling. • Har goda kunskaper och väl insatt inom NPF-området • har en god förmåga att skapa relationer och arbetar lågaffektivt • är lugn, uthållig och flexibel • kan ta till dig information/handledning och använda det självständigt i ditt eget handlande i arbete med elever. Det är meriterande om du har jobbat med barn med särskilda behov tidigare.

Anställningen

Omfattning

Deltid

75-80%

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Tillträde

snarast

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

Referensnummer

A1176216

Kontakt

Vera Wadströmer

Rektor åk 4-9

042-33 71 00

vera.wadstromer@hoganas.se

Fackliga företrädare

Lärarförbundet Höganäs

042-33 73 37

lararforbundet@hoganas.lararforbundet.se

Övrig information

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

Dela detta jobb

logo
Elevassistent

Höganäs kommun