skoljobb.se

Är du nyfiken och kreativ och har kompetens att gå mellan teori till praktik i din undervisning? Då kan du vara den person vi söker till Sorunda 2 förskoleområde.

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kooperativa och kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen

Sorunda 2 förskoleområde består av Fagerviks förskola med fem avdelningar i Sorunda, Segersängs förskola i Segersäng med fem avdelningar samt Skogsnibbles förskola i Ösmo med fyra avdelningar.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter!

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och du får gärna ha dokumenterad erfarenhet av att arbeta i förskolans versamhet. Erfarenhet av pedagogisk dokumentation är meriterande samt om du kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt. Vidare behärskar du det svenska språket väl i tal och skrift.

Som person är du drivande och inspirerande. Du har lätt att anpassa dig till situation och person samt är kommunikativ för att möta barn, kollegor och vårdnadshavare i de processer vi befinner oss i. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser förmågan att bygga varsamma relationer till sin omvärld som särskilt viktig.

I ditt arbete är du modig och vill utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du behöver även vara lyhörd, professionell och ambitiös. Självklart delar du vår människonsyn där barn/vuxna lär av och med varandra och där du sätter barns inflytande och delaktighet i fokus.  

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1-2

Ref. nr: BUN/2019/0213/023


 

Det här erbjuder vi dig!


Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Kristin Sparrfeldt

Rektor

08-531 970 40

kristin.sparrfeldt@nynashamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter

08-520 680 00

Drivande förskollärare sökes till Sorunda

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-17

Ansök nu

Dela detta jobb