skoljobb.se

logga

Biträdande rektor ansvarig för F-6 och fritidsverksamheten, RWS Bromma

Ansök nu

Biträdande rektor ansvarig för F-6 och fritidsverksamheten, RWS Bromma

För drygt 14 år sedan öppnade vi vår första grundskola och förskola - Raoul Wallenbergskolorna Bromma. Skolorna drivs under devisen ”Skolan mitt i byn” och vår ambition är att de ska vara mötesplatsen för både barn, unga och vuxna i Beckomberga och Bromma med omnejd. I skolorna bedrivs en fin verksamhet, som både barn, elever och vårdnadshavare är mycket nöjda med. Vi har en tydlig hälsoprofil med mycket rörelseaktiviteter under hela skol- och fritidsdagen. Grundskolan, som är en F-9 skola, växer nu kraftigt och därför söker vi nu en biträdande rektor med uppgift att vidareutveckla vårt låg- och mellanstadium.

Brinner du för att göra positiv skillnad? Vill du vara med och vidareutveckla en värdegrundsbaserad skola under devisen ”Skolan mitt i byn”. Då är du välkommen att söka tjänsten som biträdande rektor för Raoul Wallenbergskolan Bromma.

Uppdraget innebär att du tar ansvaret för skolans F-6 verksamhet, inkl fritids och fritidsklubben på skolan. Att stå i ledningen för en Raoul Wallenbergskola är ett ytterst spännande, utmanande och utvecklande skolledaruppdrag. Vi har mycket höga förväntningar på våra skolledare och fokus ligger på både pedagogiskt och karaktärsmässigt ledarskap. Våra skolledare ska vara goda föredömen i att leva upp till våra fyra ledord. Vi förväntar oss att skolledaren förstås är en god ledare för elever och personal i skolan, men också en auktoritet gentemot föräldrar och aktörer i det omkringliggande samhället. Inom RWS pågår ett målmedvetet utvecklingsarbete som drivs av våra skolledare och därför förväntas du vara aktivt delaktig i denna offensiva skolutveckling.

Vem är du?

Vi söker en dokumenterat skicklig, drivande och engagerad skolledare som, liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för olika typer av elever – både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver stora utmaningar. Vi tror att du har god struktur i ditt arbete och att du har erfarenhet från F-6 verksamhet. Du kan ha en lång period av skolledarskap bakom dig, men du kan också vara en skolledare som precis tagit dina första steg som skolledare. Oavsett bakgrund och erfarenhet fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som från djupet av ditt hjärta brinner för att ge barn och ungdomar en god start i livet.

Låter det som ett spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Senast den 27 maj 2022 vill vi ha din ansökan. Rekrytering sker dock fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten som biträdande rektor för RWS Bromma är du välkommen att kontakta:

Rektor Anna Kämpinge, anna.kampinge@rws.se

Dela detta jobb

logga
Biträdande rektor ansvarig för F-6 och fritidsverksamheten, RWS Bromma

Raoul Wallenbergskolorna AB