skoljobb.se

logo

Barnskötare Vikariat Strandskolans fritidshem

Företag Tyresö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Barnskötare Vikariat Strandskolans fritidshem

Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

Strandskolan är en F-9-skola med 750 elever i en vacker skolbyggnad. Skolan har höga resultat och ligger i ett område med en enastående natur runt hörnet. Utifrån visionen ”vi ger våra barn rötter och vingar” erbjuder vi en utbildning där en trygg och stabil grund skapar de bästa förutsättningarna för att våga anta nya utmaningar och pröva sina vingar – att lära sig att lära.

Vi är en välfungerande skola med helhetssyn på både kunskaper och elever. Med höga och positiva förväntningar på både elever och medarbetare når vi framgång. Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Med höga elevresultat jobbar vi aktivt med skolutveckling utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Vi har kommit en bra bit på väg i användandet av digital teknik. Strandskolan är en fantastisk skola att verka i. Vi har årskursvisa arbetslag med arbetslagledare i alla tre stadier F-3, 4-6 och 7-9.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens skola.

Om tjänsten

Barnskötare till lågstadiets fritidshem. 100% tjänst som är ett vikariat under läsåret 2022/23.

Tillträde i augusti 2022.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har minst 2 års erfarenhet av att jobba på lågstadiefritids. Du ska ha god erfarenhet av fritidshem och vi ser gärna att du har goda kunskaper om fritidshemmets läroplan. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med friluftsliv eller/och digitalisering på fritidshemmet. 

Du har ett positivt förhållningssätt i bemötande med barn, vårdnadshavare och övrig personal och har en helhetssyn på barns lärande och utveckling. Du har förmågan att skapa goda miljöer som främjar lärandet och arbetsglädjen hos eleverna. Du hittar olika strategier för att nå varje elev och stärka eleven i sin personliga utveckling. Du har ett förhållningssätt som stimulerar elevernas nyfikenhet och intresse. Som person är du lösningsfokuserad, positiv och ser möjligheter.

Du ska kunna arbeta självständigt och ha lätt för att skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 16 maj 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Biträdande rektor Victor Olander, Victor.olander@tyreso.se, 0736887180

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform      Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      2022-08-15
Löneform      Månadslön
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Tyresö
Län      Stockholms län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/121
Kontakt
  • Victor Olander, 0736887180
Facklig företrädare
  • Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer, www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer
Publicerat      2022-04-30
Sista ansökningsdag      2022-05-22

Dela detta jobb

logo
Barnskötare Vikariat Strandskolans fritidshem

Tyresö kommun