skoljobb.se

Vi växer och utvecklas! Vill du hänga med från början när vi startar upp den nya förskolan Utsikten? Vill du få en ny framtidsutsikt? Då är detta jobbet för dig! Vi söker nu två barnskötare, en tillsvidare och en till vikariat.

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen

Ta chansen att vara med från start när vi öppnar vår nya förskola Utsikten i januari 2019! Förskolan består av 10 avdelningar fördelat på två våningsplan med flera gemensamma mötesplatser.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med arbetslaget ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Du kommer att vara en viktig kugge i att bygga upp vår nya förskola från grunden. Det innebär att du bidrar aktivt att ta fram rutiner, arbetssätt, pröva nytt, utveckla, förbättra och bygga upp organisationen och det pedagogiska arbetet. Allt för barnens lärande och trygghet!

Det här söker vi hos dig

  • Har barnskötarutbildning alternativt barn- och fritidsprogrammet
  • Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
  • Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
  • Det är meriterande om kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
  • Kan arbeta med de yngsta barnen även med de äldre

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du arbetar mycket bra med andra människor, du är lyhörd och smidig i ditt förhållningssätt. Du har en fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men ser gärna att du är flexibel, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i den här rollen.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare/ Vikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: BUN/2019/0216/023


 

Det här erbjuder vi dig!


Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Mona Winberg

Förskolechef

076-125 87 12

mona.winberg@nynashamn.se

Barnskötare till Nynäshamns nya förskola Utsikten

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-04

Ansök nu

Dela detta jobb