skoljobb.se

Barnskötare till en mindre undervisningsgrupp

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-03

Ansök nu

Barnskötare till en mindre undervisningsgrupp

Ref 1502-1502/2022

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

EKENDAL, EKUDDEN och EKEBYHOVS förskolor
Vi ligger centralt i Ekerö kommun och bildar tillsammans Ekarnas förskole enhet.
Våra förskolors undervisning bygger på en stark tro på demokrati och att barn föds intelligenta med många potentialer och stor lust och nyfikenhet att utforska sin omvärld.
Hos oss vill vi därför att alla och varje barn, utifrån sina förutsättningar, får möjligheter att skapa meningsfullhet i sin vardag och sina liv.
Vi inspireras av förhållningssätt som bygger på barns rätt till aktiv delaktighet och inflytande och där pedagoger möter barn och vuxna med lyhördhet, nyfikenhet, stöttning och utmaningar.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
Det går en röd tråd genom Ekerö kommuns förskolor – med aktiva nätverk delar vi med oss, samarbetar och jobbar från samma grund och tänk. Tillsammans utvärderar och applicerar vi de bästa och viktigaste metoderna för våra barn. Din ambition att utvecklas behövs för att vi ska kunna fortsätta ge barnen rätt förutsättningar. Därför uppmuntrar vi fortbildning och förväntar oss att du är öppen och nyfiken på nya angreppssätt och metoder.

Ekuddens förskola är en mindre förskola med två avdelningar i åldrarna 1-5 år. Verksamheten anpassas efter varje barns behov och förutsättningar och vi har en hög specialpedagogisk kompetens. Vi delar varje dag upp barnen i mindre grupper för att skapa lugna och trygga dagar.

Vi söker dig som är engagerad utbildad barnskötare och vill bli en i vårt team. Du kommer ingå i ett arbetslag där ni har ett nära samarbete med vår specialpedagog. Du medverkar till en positiv lärmiljö för barnen, både enskilt och på gruppnivå. 

Du som söker tjänsten ska vara väl förtrogen med förskolans läroplan, vara reflekterande och analyserande. Som medarbetare ska du ha god samarbetsförmåga och tycka om att arbeta i team.

Kvalifikationer

För att du ska lyckas med uppdraget söker vi dig som:

  • är utbildad barnskötare eller har annan likvärdig utbildning med erfarenhet inom yrket.

  • har lätt för att samarbeta och bygga goda relation till såväl barn som till vuxna genom att lyssna och kommunicera. 

  • är lösningsinriktad och flexibel

  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift 

  • är förtrogen med digitala verktyg

  • vill utvecklas inom yrket

  • är i god fysisk form, för att möta barnen i en aktiv miljö

Tillträde: 2023-02-01
Omfattning: Heltid/Deltid
Anställningsform: Tillsvidare

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser.
Vi lever vår värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Ekerö kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare och strävar efter ett tydligt fokus på hållbarhet. Under förutsättning att verksamhetens möjlighet att uppfylla sina mål kvarstår, har kommunen en positiv inställning till distansarbete när så är möjligt.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Anna-Klara Essén

Rektor

073-660 40 44

Kommunal Expedition

08-124 577 85

Dela detta jobb

Barnskötare till en mindre undervisningsgrupp

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen