skoljobb.se

logga

Administrativ chef Raoul Wallenbergskolan Skövde

Regioner
Utgår

2022-06-01

Ansök nu

Administrativ chef Raoul Wallenbergskolan Skövde

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Raoul Wallenbergskolan Skövde är en uppskattad F-9 skola i mitt i centrala Skövde. Skolan är belägen på Norrmalm med närhet till Elins Esplanad och den växande stadsdelen Mossagården.  Skolan har idag ca 840 elever fördelat på två separata skolbyggnader, en för F-6 och en för högstadiet. RWS Skövde är en populär skola med högt söktryck. Vi arbetar ständigt mot ambitiösa mål och har högt ställda förväntningar på alla. Skolan prioriterar  ordning och reda samt en internationell prägel med fokus på engelska.

Vem är du?

Vi söker en administrativ chef med stor ansvarskänsla. Du är lyhörd för verksamhetens behov och drivs av att ge hög service både internt och externt. Du bemästrar kommunikation över epost och telefon lika bra som vid fysiska möten. Du drivs av att hitta lösningar och förbättra arbetssätt och rutiner. I rollen som skoladministratör förväntas du vara strukturerad och självständigt driva ditt arbete framåt. Som person är du noggrann, driven och prestigelös. Du har lätt för att prioritera och har förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är en flexibel person med förmågan till nytänkande. Du har en god samarbetsförmåga samt ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, föräldrar och kollegor.

Vi söker dig som:

·                 har dokumenterad erfarenhet av arbete inom administration

·                 har ett intresse och förståelse för att lära dig nya digitala verktyg och system

·                 meriterande är om du tidigare har arbetat med administration inom skola och utbildning

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·         ta hand om förfrågningar och synpunkter från vårdnadshavare och personal

·         du kommer arbeta med RWS digitala verktyg Admentum gällande underhåll av elevregister och register över vårdnadshavare, elevkö, läsårsdata och matsedel

·         vikariesamordning

·         personaladministration i vårt HR-system

·         skriva anställningsavtal

·         löneadministration

·         budgetuppföljning

·         uppföljningen av skolpeng

·         administrera skolans lås- och larmsystem

·         löpande fastighetsfrågor, t.ex. göra felanmälningar till fastighetsskötare

·         posthantering

·         ansvara för uthyrning av skolans lokaler

·         Leder skolans administrativa team

Något av det vi erbjuder:

·         friskvårdsbidrag

·         pedagogisk lunch

·         tjänstepension ITP1

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med 6 månaders inledande provanställning. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut. Sista ansökningsdag är 1 juni.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta Mikael Barkman, bitr.rektor för RWS Skövdes högstadium, på e-post mikael.barkman@raoulwallenbergskolan.se

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Dela detta jobb

logga
Administrativ chef Raoul Wallenbergskolan Skövde

Raoul Wallenbergskolorna AB