skoljobb.se

1-2 Förskollärare eller annan pedagogisk erfarenhet Furusjö förskola

Företag Habo kommun
Regioner
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

1-2 Förskollärare eller annan pedagogisk erfarenhet Furusjö förskola

Arbetsplatsen
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.
Förskolan ligger naturnära med möjligheter till verksamhet vid skog och sjö, ca 1 mil väster om Habo. Förskolan bedrivs i en ombyggd villa i Furusjö. Verksamheten har plats för ca 27 barn i åldern 1-5 år, vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ett genuint intresse att vilja arbeta åldersintegrerat. Barnen är under större delen av dagen indelade i mindre grupper.
På förskolan erbjuds barnen en planerad pedagogisk verksamhet som följer förskolans läroplan. Vårt mål är att barnen ska mötas av en varm, glad och trevlig miljö. Hos oss har leken en central plats. Att få leka är en viktig del i barns utveckling då den bland annat främjar empati, språk, samarbetsförmåga, motorik och fantasi. Utomhuspedagogik är en naturlig del i verksamheten. Goda möjligheter att arbeta med digitala verktyg i förskolan finns.
Förskollärare i Habo kommun har tillgång till en egen lärplatta.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget vill skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar. Tillsammans med oss arbetar du mot gemensamma mål och visioner.
Du arbetar utifrån aktuella mål- och
styrdokument, deltar aktivt i det systematiskt kvalitetsarbete. Utifrån barns behov och med barns inflytande och delaktighet planerar du verksamheten så att den erbjuder utveckling och lärande. En viktig del i arbetet är samarbete och en god förmåga att skapa bra kontakt med barn kolleger och vårdnadshavare. Du kommer att ansvara för både pedagogiska och praktiska uppgifter.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. I första hand söker vi legitimerad förskollärare alternativ annan pedagogisk utbildning eller erfarenhet.
Tjänsterna är tillsvidareanställning under förutsättning att sökande är legitimerad förskollärare. Annars är tjänsterna tidsbegränsade.
Du är engagerad och är med och bidrar till ett positivt arbetsklimat på förskolan.
Önskvärt är att du har kompetens inom alternativ kommunikation.
Vi ser gärna att du vill vara delaktig i utvecklingen av digitaliseringen på förskolan.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100-75 %
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2022-08-08.  Intervjuer och anställning kan ske fortlöpande under ansökningstiden.
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-05-25
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-329

Upplysningar
Maria Andersson
Rektor
0721 45 96 99
maria.andersson27@habokommun.se

Fackliga företrädare når du via vår växel
036-442 80 00

Dela detta jobb

1-2 Förskollärare eller annan pedagogisk erfarenhet Furusjö förskola

Habo kommun