skoljobb.se

  Mörbylånga kommun

Vi skapar växtkraft och livskvalitet

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 600 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. I kommunen finns allt från kulturlandskap till aktiva kulturföreningar, gallerier, konsthallar, konsthantverkare och konstnärer. Det spännande kulturutbudet tillsammans med ett rikt föreningsliv garanterar en bra fritid. 

Vi har den stora förmånen att vara en attraktiv växande kommun. Vi strävar efter att organisera oss på ett sätt som främjar samverkan, samarbete och helhetssyn.

Södra Öland och Mörbylånga kommun är unikt. Vi som lever här idag erbjuds en fantastisk livskvalitet med närhet till vattnet, naturen, kulturen, världsarvet och staden. I vår kommun har skapandet gått i arv, men framtiden skapas inte av sig självt. Oavsett vem du är, vad du gör eller var du bor är det din nyfikenhet, kreativitet och initiativförmåga som skapar växtkraft och livskvalitet i framtiden

Våra verksamheter inom förskola och skola är av genomgående god kvalitet. Därmed kan vi ge barn och ungdomar de allra bästa förutsättningar för att möta framtiden. Som bevis på detta har förskolan och grundskolan fått fina utmärkelser genom åren. I årets undersökning ligger Mörbylånga kommun på 22 plats bland landets alla 290 kommuner och är därmed den näst bästa skolkommunen i länet. Skolorna i kommunen har bland annat hög måluppfyllelse hos eleverna och antalet behöriga pedagoger är stor. Nyligen visade en medarbetarundersökning att de som arbetar i skolan både trivs och tycker att deras jobb är meningsfullt. Det skapar bevisligen en god arbetsmiljö och sprider även god stämning till eleverna. Det är vi väldigt glada och stolta över. 

Mörbylånga kommun växer och har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss och vara en del av våra resa framåt?

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

475

Huvudkontor

Mörbylånga

Sociala medier

Lediga jobb från Mörbylånga kommun

Ämneslärare (i flera ämnen) till Färjestadens högstadium

Mörbylånga - 32 dagar kvar

Läs mer

Förskollärare till Snäckstrands förskola

Mörbylånga - 32 dagar kvar

Läs mer

Mörbylånga kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Mörbylånga kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor