skoljobb.se

  Klara - elevhälsa

Ta makten över ditt arbete, bli konsult hos oss på Klara. Hos oss är du med och formar framtidens elevhälsa. Vi arbetar med över 100 skolor och erbjuder dig ett omväxlande arbete i en väl etablerad verksamhet.

Du väljer fritt

Friheten är en av fördelarna som Klaras konsulter uppskattar mest. Du kan välja var och när du vill arbeta. Tack vare möjligheten att ta nya uppdrag vartefter, har du samtidigt chansen att bygga på med erfarenheter och kompetens och utvidga ditt nätverk.

Personlig kontakt som går den extra milen

En av våra erfarna konsultchefer blir din personliga kontakt och högra hand hos Klara. Du får hjälp med allt från tips om intressanta uppdrag till att lösa konkreta problem i ditt arbete. Och vi går gärna en extra mil för din skull, när det behövs.

Professionellt stöd

Du som arbetar på en av våra vårdgivarskolor har tillgång till bland annat metodbok, kvalitetsdokument och blanketter för ditt löpande arbete. Du arbetar via ett modernt datajournalsystem som är speciellt utvecklat för oss inom elevhälsa. I Stockholm erbjuds föreläsningar, nätverksräffar samt handledningtillfällen med psykolog.

Trygg arbetsgivare

Klara är ett auktoriserat bemanningsföretag. Marknadsmässig lön, tjänstepension och kollektivavtal är självklarheter för oss. Vi månar om din kompetens och arrangerar bland annat nätverksträffar och föreläsningar.

Bransch

Bemanningsföretag

Anställda

122

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Klara - elevhälsa
Sociala medier

Klara - elevhälsa i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Klara - elevhälsa

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor