skoljobb.se

Vad vet du om Ekerö kommun?

Förutom kungligheter, gröna och sköna omgivningar, så erbjuder vi våra medarbetare stort utrymme att växa. Vi tror på samarbete över enhets- och verksamhetsgränser. Och vi har bestämt oss – vi ska bli en kommun i framkant. Vill du vara med när vi lyckas?


Kommunen arbetar för att vara en av de bästa när det gäller förskola och skola.
Våra mål är att alla elever ska nå målen i alla ämnen, att verksamheterna är trygga och trivsamma, och att vi erbjuder stor valfrihet.
Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har rökfri arbetstid. 

Varför ska du jobba i Ekerö kommun?

Våra jobb behövs överallt just nu – och är lika viktiga och värdefulla i hela Sverige. Varför ska du välja att arbeta just hos oss?

Om oss och vår arbetsplats

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Det sker en ständig utveckling av arbetet inom skolvärlden, vilket utmanar och ställer krav. Därför är det viktigt för oss att investera i vår personal genom bland annat god arbetsmiljö, kompetensutveckling och subventionerad friskvård.

Välkommen till Ekerö kommun!

Läs gärna mer om oss på https://jobb.ekero.se/

 

Bransch

Utbildning

Anställda

-

Huvudkontor

Ekerö

Sociala medier

Lediga jobb från Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen

Trä- och metallslöjdslärare/vaktmästare

Ekerö - 8 dagar kvar

Läs mer

Textilsslöjdslärare, bild, hemkunskap

Ekerö - 8 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Jessica

Lärare på Sanduddens skola

En jättestor charm är möjligheten att påverka – både skolans utveckling och min undervisning.

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor